Vintage


duminică, 9 mai 2010

Setul "Paradis"

Astăzi mi s-a întâmplat un lucru cu adevărat frumos, nici nu mă gândisem că am vreo şansă, dar se pare că uneori este de-ajuns să te străduieşti, să participi cu tot sufletul într-o acţiune, şi, asemeni mie azi, răsplata poate depăşi cele mai frumoase vise ale tale....eeee, şi cum am lăsat suspansul destul, voi spune şi ce m-a dus la aceste cugetări anterioare - am câştigat un concurs de bijuterii de pe forumul Clubul Designerilor de Bijuterii, concurs în care au fost înscrise 21 de creaţii absolut superbe, şi a mea a ieşit câştigătoare - cu siguranţă că cineva acolo sus mă iubeşte...Concursul tematic s-a numit "Mireasa", iar bijuteriile care au fost înscrise au avut acest specific - piese delicate realizate special pentru acest deosebit moment din viaţa unei femei. Au fost prezentate adevărate opere de artă din mărgele, din sârmă împletită şi mărgele, perle, cristale Swarovsky sau Boemia, sidef, multe, multe, multe, încât aproape nici nu ştiai pe care s-o alegi mai întâi, un adevărat regal al bijuteriilor, intraţi şi vă convingeţi http://designerdebijuterii.forumup.com/viewtopic.php?t=623&mforum=designerdebijuterii
....În final, Random Generator Number s-a oprit la creaţia cu numărul 19, care ghiciţi a cui era - A MEA....Când s-a anunţat rezultatul, realmente nu mi-a venit să-mi cred ochilor, pentru că eu niciodată n-am câştigat nici măcar la loterie, însă 19 este şi ziua mea de naştere(în iulie), iar setuleţul meu era cu pietre albastre, iar albastrul e culoarea mea norocoasă, eeeee, c-o fi aia, c-o fi ailaltă, cert e că pentru prima dată sunt câştigătoare, şi vă spun - e un sentiment superb, te încurajează nemaipomenit, te face să te implici şi mai mult, te stimulează, ce mai, e bine, e foarte bine să câştigi din când în când, o spun eu, care, de când mă ştiu, am cam alergat singură şi-am ieşit a doua, mai puţin azi, şi asta numai şi numai mulţumită fetelor de pe forumul CDB, Maria, Cristina ş.c.l. Bravo lor, să trăiască o mie de ani le doresc, şi la mai multe concursuri!!!!
Acuma, sinceră să fiu, mândră sunt eu de bijuterie în sine, şi de faptul că, din senin am câştigat, dar aproape şi mai mândră sunt de fotografiile pe care i le-am făcut, astfel încât, am mai înţeles un lucru - când e să meargă ceva bine şi frumos, merge pe mai multe planuri, sunt multe lucruri ce-şi dau mâna şi contribuie, ca să fie un lucru frumos. Mai ataşez o fotografie care-mi place în mod deosebit, de mi se pare aproape ruptă din rai, că de-asta am şi denumit-o "Paradis", renunţând la numele iniţial - Heaven.



În consecinţă, am încercat să prind seninul cerului, să mi-l fac broşă, iar cerul a fost bun şi m-a lăsat - setul "Paradis", compus din cercei şi broşă, toate având în comun acelaşi tip de mărgele - cristale briolette azurii de Boemia, de 14 mm, la cercei. Cristalele broşei sunt ceva mai mari, cam de 16 mm, şi, împreună cu alte 3 cristale albe de 4 mm, şi două flori de dantelă, realizează o frumoasă compoziţie într-o montură de brass, placat cu Ag. Brosa are dimensiunea de 50x50 mm, şi este versatilă, prin posibilitatea de a fi prinsă în diverse poziţii(foto). Cerceii au lungimea de 40 mm, inclusiv tortiţa.


Broşa poate fi ataşată unei panglici de satin sau catifea în ton, şi devine choker.

COST - 25 RON(la care se adaugă 5 RON transport, iar dacă se plăteşte în cont sau Paypal, transportul e free).

Un comentariu:

  1. Un set superb :)
    te rog sa primesti un premiu insorit pentru blog :) Detalii pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere